Dagschotels


DAGSCHOTEL MAANDAG 18febr. tot en met zondag 24 febr 2019

Onze keuze dagschotel met voorgerecht en hoofdgerecht :14€
Onze keuze dagschotel met voorgerecht, hoofdgerecht en dessertje :17€

Je hebt elke dag de keuze uit volgende voorgerechtjes :

Soep v/d dag
Slaatje beenhamkroket
Slaatje gerookte zalmkroket
Slaatje zwarte woudhamkroket
Slaatje kaaskroket
Bordje Serranoham met meloen

Je hebt elke dag de keuze uit het gerecht van de dag en 6 wekelijks wisselende gerechten

Maandag : Kipfilet “Stroganoff”, slaatje, frietjes
Dinsdag : Orloff van varkenshaasje, tomaten-champignonsaus, kroketjes of frietjes
Woensdag : Gesloten
Donderdag : Lapjes eendeborstfilet, roze pepersaus, broccoli, gratin dauphinois
Vrijdag : Pladijsfilet “dugleré extra”,puree of frietjes
Zaterdag en zondag : verschillende suggestie dagschotels v/d chef

De extra gerechten van deze week :

Biefstuk natuur, slaatje, frietjes of kroketjes
Américain préparé, slaatje, frietjes
Salade met gerookte zalm, brood of frietjes
Gegrild heilbothaasje, fijne groentjes, visserssausje, frietjes
Varkensribbetjes uit de oven, slaatje, frietjes
Vogelnestjes in tomatensaus, slaatje, puree, frietjes of kroketjes
Hamburger, pepersaus, slaatje, frietje

Dessertkeuze van deze week :

Vanilleijs met caramelsaus en brésiliennenootjes
IJsje met koude chocolade
Vanille met advokaat