Dagschotels


DAGSCHOTEL MAANDAG 1 april tot en met zondag 7 april 2019

Onze keuze dagschotel met voorgerecht en hoofdgerecht :14€
Onze keuze dagschotel met voorgerecht, hoofdgerecht en dessertje :17€

Je hebt elke dag de keuze uit volgende voorgerechtjes :

Soep v/d dag
Slaatje beenhamkroket
Slaatje gerookte zalmkroket
Slaatje zwarte woudhamkroket
Slaatje kaaskroket
Bordje Serranoham met meloen
Perzik met tonijnsalade

Je hebt elke dag de keuze uit het gerecht van de dag en 6 wekelijks wisselende gerechten

Maandag : Lapjes varkenskroon, picklessaus, boontjes, gratin dauphinois
Dinsdag : Broodje gehakt, witloofroomsaus, kroketjes of frietjes
Woensdag : Gesloten
Donderdag : Kipfilet à l’ancienne (spek, champignons, wortel, courget),kroketjes
Vrijdag : Filet van roggevleugel “duglerésaus”, puree of frietjes
Zaterdag en zondag : verschillende suggestie dagschotels v/d chef

De extra gerechten van deze week :

Biefstuk natuur, slaatje, frietjes of kroketjes
Américain préparé, slaatje, frietjes
Salade met gerookte zalm, brood of frietjes
Varkenshaasje, champignonsaus,slaatje, frietjes
Heilbotfilet “Milanèse” puree of frietjes
Ham en kaasrolletjes, gevuld met champignons-ui-gehakt, tomatensaus, puree of frietjes
Eendeborstfilet, bruin sausje, warme groentjes, kroketjes

Dessertkeuze van deze week :

Vanilleijs met caramelsaus en brésiliennenootjes
IJsje met koude chocolade
Vanille met advokaat